Energie

Mobiel Energiepunt

Dit najaar staat het Mobiel Energiepunt voor het eerst in Leiden! Heb je vragen over energiebesparing, isolatie, zonnepanelen of het verduurzamen van jouw huis? De deskundige adviseurs en energiecoaches van Energiek Leiden staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Het is niet alleen droge stof, je kunt ook genieten van een verfrissend sapje (als je genoeg energie weet op te opwekken). Of doe mee aan het rad van fortuin en win duurzame prijsjes. Kom gezellig langs!

Duurzame Huizen Route op 28 oktober en 4 november

Op 28 oktober staat het Mobiel energiepunt in het Huigpark. Op die dag vindt ook de eerste dag van de Duurzame Huizen Route plaats. Op 4 november is de tweede dag. Tijdens de Duurzame Huizen route krijg je de mogelijkheid om duurzaam verbouwden huizen te bezoeken in heel Leiden. Huiseigenaren vertellen enthousiast over de maatregelen die zij hebben genomen. Laat je informeren en inspireren!

Het Mobiele Energiepunt staat dit jaar op 4 verschillende locaties in Leiden (bekijk de agenda). In 2024 komt het energiepunt ook naar andere Leidse wijken.

Agenda

27 oktober: Mobiel energiepunt Diamantplein (Hoge Mors)
28 oktober: Mobiel energiepunt Huigpark
28 oktober: Duurzame huizenroute door heel Leiden
4 november: Duurzame huizenroute door heel Leiden
11 november: Mobiel energiepunt Gamma Leiden Noord (Leiden Noord)
16 november: Mobiel energiepunt Ijsselkade (Roomburg)
Vanaf januari: Aanbod centrale inkoopactie via de gemeente
Vanaf maart: Mobiel energiepunt in Leidse wijken

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier