Energie

Krijg gratis advies van energiecoach

Voor iedereen is het mogelijk om je energierekening omlaag te brengen. Ook als je niet veel geld wilt of kunt investeren, zijn er volop mogelijkheden. Maar voor iedere woning en gezinssituatie verschillen de mogelijkheden hiervoor. Wat zijn voor jouw woning de beste opties? En wat levert de grootste besparing op? De Energiecoach helpt je graag GOED op weg!

Energiecoaches zijn enthousiaste Leidenaren die zelf al flink bezig zijn geweest om hun eigen woning duurzamer te maken. Naast deze ervaring hebben ze ook een opleiding tot Energiecoach gevolgd via de landelijke opleider HOOM. Voldoende bagage dus om ook jou een stap verder te helpen.

Plan een gesprek in met de energiecoach
Je kunt nu een energiecoach bij jou in de buurt boeken voor een gratis adviesgesprek. Samen met jou stellen zij een praktisch stappenplan op, speciaal afgestemd op jouw woning en leefsituatie. Je boekt de energiecoach via de site van Energiek Leiden.

BOEK EEN ENERGIECOACH

 

Subsidie Lokale Energie Initiatieven Leiden

De energiecoaches zijn mede mogelijk gemaakt dankzij de gemeentelijke subsidie Lokale Energie Initiatieven Leiden. Deze subsidie is voor alle Leidenaren met een GOED idee beschikbaar en helpt je op weg om je idee uit te werken naar een concreet plan. Kijk voor meer informatie en aanvragen van de subsidie op: Lokale Initiatieven Leiden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier