Energie

Gezocht: energiecoaches voor huurders

Stijgende gasprijzen zorgen voor een hogere energierekening. Ondanks de stijgende prijzen is het toch heel goed mogelijk je maandelijkse energielasten, zonder extra kosten, zo laag mogelijk te houden.

Het is soms lastig om vanuit de vele mogelijkheden die er zijn, te bepalen welke maatregelen voor jou goed werken. Om inwoners van Leiden hierbij te helpen, werkt gemeente Leiden samen met energiecoaches. Energiecoaches helpen met tips en persoonlijke adviezen, buurtgenoten en familie hun energiekosten te verlagen. De adviezen zijn populair en daarom zijn we op zoek naar versterking!

Ga je graag met mensen om en heb je tijd? Dan leren we je graag kennen! Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je gelijk aan. Je ontvangt een leuke en interessante training en goede begeleiding van een wijkambassadeur. Een vergoeding voor je inzet is zeker bespreekbaar.

Doe je ook mee?
Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier