Morsdistrict

Yung Lie

Werken aan een beter milieu is niet meer ingewikkeld en kostbaar; het is makkelijk en voordelig. En hoe meer mensen er meedoen, hoe voordeliger het wordt. Ik wil graag met jullie, bewoners in de verschillende buurten van de Morswijk, aan de slag om elkaar te laten zien dat een comfortabele woning (lekker warm, geen tocht of vocht) hand in hand kan gaan met lagere energielasten. Ik woon zelf in de binnenstad, op een steenworp afstand van de Morsweg. Op een bewonersavond over GaGoed in mijn wijk werd ik enthousiast over de mogelijkheden om ons eigen huis te verbeteren. En ik heb me aangemeld omdat ik het belangrijk vind dat mensen invloed hebben op de toekomst van hun woning, hun buurt en stad.

De GaGoed-campagne voor de Morswijk is begonnen in de Transvaalbuurt en omgeving en vandaaruit ga ik steeds verder de wijk in. Houd deze website en de Leiden Gaat Goed Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier