Leiden Zuid-West

Ik ben Bart Groeneweg

Mijn naam is Bart Groeneweg, woonachtig op de Vrijheidslaan, en ik ben de wijkambassadeur in Leiden Zuid-West. Klimaatverandering biedt grote uitdagingen, maar ook grote kansen. Door samen met mijn buurtgenoten in Zuid-West te kijken naar welke energetische maatregelen ze kunnen treffen, wil ik hen helpen woningen te verduurzamen en te besparen op de energierekening.

Ik begrijp dat veel mensen het te druk hebben om alles goed uit te zoeken over bijvoorbeeld verschillende isolatiemogelijkheden of welk zonnepaneel nou het beste is om te kiezen. Door middel van het geven van presentaties en het langs gaan bij mensen in de wijk wil ik ze van goede informatie voorzien. Bovendien leveren veel duurzame maatregelen een veel beter rendement dan je spaarrekening en kan je ook gebruik maken van de vele subsidies zowel van de gemeente als de overheid. Er is tot wel 50% subsidie mogelijk. Hier kan ik over informeren en bij assisteren.

Echt, bezig zijn met duurzaamheid is leuk en zeker niet saai. Ledverlichting is tegenwoordig erg mooi en de snelste productieauto is nu elektrisch. Investeren in duurzame maatregelen is goed voor het milieu en de portemonnee. Kortom een no-brainer dus.

Ga Goed en doe mee!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier