Klimaatadaptatie

Werk mee aan de Groene Stad

Samenwerken aan de Groene Stad!

Iedereen die werkt aan de stad heeft een belangrijke rol om onze steden gezond & leefbaar te maken en te houden. Hoe bereiken we dat met zoveel partijen met uiteenlopende belangen? Hoe houden we onze steden gezond en aantrekkelijk als woon-, werk- en verblijfsgebied? En hoe geven we tegelijkertijd de woon- en duurzaamheidsopgave vorm?

Donderdag 15 maart organiseerden we het GOED event. Een dag waarop meer dan 200 bewoners, professionals en vertegenwoordigers van lokale en provinciale overheden met elkaar aan de slag en in gesprek gingen over hoe we onze steden gezonder en leefbaarder kunnen maken. Voor Leiden gingen we aan de slag met de Duurzaamste Kilometer van Nederland (stationsgebied / Schipholweg), Leiden Zuidwest en Leiden Noord.

Wil jij in de toekomst ook meedenken en werken aan de gezonde, groene stad? Stuur dan een berichtje naar gagoed@leiden.nl en je ontvangt automatisch een uitnodiging voor onze volgende activiteit.

Presentaties:

Participatie met Leefstijlen

Duurzaamste Kilometer van NL

Volq – Participatie bij klimaatadaptief inrichten

180315 MENTI resultaten bij kennissessie Agniesbuurt op GOED event

180314 Kennissessie Agniesebuurt op GOED event – def publicatie

Stresstest wat gebeurt er bij een zware regenbui Hoogheemraadschap Rijnland presentatie Deltaplan RA

FAKTON – SmartCityDashboard

Een fotoimpressie van 15 maart 2018

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier