Agenda

Hieronder vind je een overzicht van duurzame activiteiten in Leiden. Heb je ook een interessante actie of activiteit? Stuur ons een bericht en we plaatsen je activiteit op de agenda!

dinsdag 30 maart 2021 - donderdag 30 september 2021

NK Tegelwippen

Lees meer

zaterdag 19 juni 2021 - zondag 20 juni 2021

Open Tuinen Weekend

Het weekend van 19 en 20 juni is het Open Tuinen Weekend. Groei & Bloei organiseert dit weekend. In Leiden e.o. zijn meerdere tuinen te bezichtigen. Op deze website staat een overzicht en alle informatie. Nog meer tuininspiratie is te vinden op www.goed.nl/jaarvandetuin

Lees meer

maandag 21 juni 2021 - maandag 21 juni 2021

Inspiratie-avond ‘Energietransitie in Leiden’

Scheltema, Marktsteeg 1

We kijken naar wat de energietransitie is en wat Leiden daarin doet door energie te besparen, energie duurzaam op te wekken en met de stad om te schakelen naar gebruik van duurzame warmte. Goed wijkambassadeurs en andere initiatiefnemers vertellen wat zij in Leiden organiseren en hoe bewoners en bedrijven daarin kunnen bijdragen; van burengroepen, straatcoaches en buurtinitiatieven tot wijkevenementen en stadsbrede acties.

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier