District Merenwijk

Zonnepanelen actie

Wil je een lagere energierekening? En ook een bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze stad? Profiteer dan nu van ons Goed initiatief om gezamenlijk zonnepanelen in te kopen. Wij, als wijkambassadeurs, organiseren belangeloos een collectieve inkoopactie.

Hoe werkt het?

Iedereen met een eigen dak kan meedoen. Door de gezamenlijke inkoop zorgen wij voor een goede prijs. Hoe meer inwoners meedoen, hoe goedkoper de aanschaf!

Welke installateur?

Wij als Leidse wijkambassadeurs energie, hebben bij een groot aantal installateurs uit de Leidse regio een prijs- en kwaliteitsopgave aangevraagd. De installateurs werden niet alleen beoordeeld op een goede balans tussen kwaliteit en prijs, maar ook op flexibiliteit, betrouwbaarheid en de garanties van het systeem. Het gaat om de installatie van zonnepanelen die minimaal 25 jaar een goed rendement blijven leveren.

Voor een gemiddeld huishouden betreft het een installatie met een vermogen van ca. 2000 kWh (meer of minder kan uiteraard ook) met terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar. Als u de aanschaf van zonnepanelen combineert met een groen dak, dan verbetert het rendement van de panelen met zo’n 6%. Meer informatie over de aanleg en subsidie van groene daken vind je op www.groenedakenleiden.nl.

Heb je interesse in onze collectieve zonnepanelen inkoop? Of heb je  nog een vraag?

Mail naar energieindemerenwijk@gmail.com voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier