overzicht

Boerhaavedistrict

Duurzaam Boerhaave. Hoe kunnen we in onze huizen, van begin en eind vorige eeuw, bijdragen aan een duurzame stad en zelf besparen?
De energie-ambassadeur voor deze wijk

Hulp nodig?

Dag allemaal,

Thibaut Visser heeft afscheid genomen als energieambassadeur voor Boerhaave en ik heb zijn taken overgenomen.
Hiervoor was ik ambassadeur voor Tuinstad/Vreewijk, nu ben ik terug in de omgeving van mijn geboortehuis op de Rijnsburgerweg.

Ik ben geboren en getogen in Leiden. Ik ben actief in de stad op het gebied van burgerparticipatie (organisatie Burgertop), GroenLinks en duurzaamheid.

Als zelfstandig adviseur begeleid ik processen in organisaties en in de samenleving, onder meer als initiatiefnemer van www.groenedakenleiden.nl (tegengaan wateroverlast, biodiversiteit) en als energieambassadeur voor de Goed campagne van de gemeente.

In de rol als energieambassadeur ondersteun ik de energietransitie in het Boerhaave district. Speerpunt is het initiatief om de Vogelwijk richting energieneutraal en van het gas los te krijgen (waarover later in de zomer meer). Daarnaast ben ik natuurlijk beschikbaar om jullie van advies te voorzien over maatregelen voor jullie huis en buurt!

Michiel Janssen

Bereikbaar via
michiel.janss@xs4all.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onderstaande button kun je je inschrijven voor de gemeentelijke nieuwsbrief. Vink bij interesses in ieder geval Duurzame Stad aan om de hoogte te blijven van de GOED-activiteiten.

naar aanmeldformulier