Zeeheldenbuurt

Ik ben Jeroen Schrama

10 kleine stappen leveren vaak meer op dan 1 grote stap! Het is belangrijk om lokaal onze verantwoordelijkheid te nemen en zelf de eerste stappen te zetten. Mijn doel is om de Zeeheldenbuurt energieneutraal te maken. Na een bijeenkomst schreef ik een plan van aanpak om mijn wijk een stuk duurzamer te krijgen (Green Deal Zeeheldenbuurt). Na vijf jaar in de lokale politiek te hebben gezeten voor de Partij van de Dieren, besloot ik dat meer doen meer kan opleveren dan praten.

De energietransitie naar minder verbruik en enkel gebruik van hernieuwbare energiebronnen is een belangrijk onderdeel van het streven naar een duurzame wereld. Het is belangrijk om niet alleen te wachten op de nationale overheid, maar op lokaal niveau, zelf de eerste stappen te zetten.

De voorhoede wil graag grote stappen maken, maar ik geloof dat je ook veel kan doen door met kleine stapjes te beginnen. Tien keer een kleine stap levert vaak meer op dan één grote. Ik wil hierbij mijn wijkbewoners helpen door te ontzorgen en te motiveren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier