Leiden-Noord

Anja & Axel Möltgen

Wij zijn Anja en Axel Möltgen, wijkambassadeurs in Groenoord. Opgegroeid met de gedachte dat je goed voor de natuur moet zorgen als je ook in de toekomst ervan wilt kunnen blijven genieten. En ook in onze opleiding was dit een rode draad. Dit geven we mee aan onze kinderen met de hoop dat zij de gedachte oppikken en voortzetten. Op dit moment is de grootste uitdaging om klimaatverandering tegen te gaan en daar willen wij ons graag voor inzetten.

Er zijn heel veel goede redenen om je huis te verduurzamen. Voor iedereen kan dit een andere reden zijn. Een stukje onafhankelijkheid van nutsbedrijven, een lagere energierekening, meer wooncomfort, enzovoorts.

Voor ons is het onder meer het goede gevoel dat je hebt, als je op een mooie zonnige dag alleen op zonne-energie geleefd hebt! Wij hebben namelijk ons eigen huis uit 1920 ook aangepakt. Zo hebben we ondertussen isolatie aangebracht, een zonneboiler en zonnepanelen geplaats, maar ook kleine maatregelen getroffen zoals wisselen naar ledverlichting. Wij weten dus zelf wat het oplevert en wensen dit iedereen toe.

Meld je aan voor de nieuwsbrief