Tuinstad-Staalwijk en Vreewijk

Ik ben Neal van Duijn

Ik ben Neal van Duijn, wijkambassadeur voor de wijken Tuinstad-, Staal- & Vreewijk. Als wijkambassadeur ben ik elke eerste donderdag van de maand tussen 19:00 uur en 21:00 uur aanwezig in de BOP Herenstraat. Zo combineer je je duurzaamheidsvragen gemakkelijk met de koopavond.

Veel bewoners willen graag hun woning verduurzamen: enerzijds voor extra comfort en woongenot, anderzijds voor het milieu en de portemonnee. Tijd en geld kun je maar één keer besteden, dus waar doe je goed aan? Als ambassadeur voorzie ik mensen in deze kennis en inzichten. Wat is er mogelijk? Waar begin je mee? Wat kost het? En is er subsidie? Zijn er andere huizen die als voorbeeld dienen? Zoek je alles zelf uit of zoek je vrijblijvend contact met mij om samen ideeën tot een plan om te zetten?

Idee – plan – doen = resultaat

De samenleving maken we met elkaar daarom faciliteer ik waar dat kan in gezamenlijke bewonersinitiatieven: actieve bewoners zijn de sleutel tot succes. GaGoed, doe mee!

Heb je een goed idee, wil je met je buren vergroenen of verduurzamen? Collectief bijdragen aan CO2– of energiebesparing, een informatieavond organiseren, onafhankelijk worden van nutsbedrijven, samen met de buren zonnepanelen plaatsen of toch wat anders?
Zoek eens contact met mij en ik breng je graag met mijn netwerk in contact.

Daarnaast ben ik samen met ZonOpLeiden en EnergiekLeiden bezig een collectief op te zetten om gezamenlijk zonnepanelen te plaatsen. Heb je interesse, laat het maar weten.

Een fantastisch en actueel initiatief want wist je dat het sinds 2021 mogelijk is onder bepaalde voorwaarden panelen aan te brengen binnen het beschermd stadsgezicht?
Kortom, kom langs of stuur je vraag en of idee via de mail aan TuinStaalVreewijk@gagoed.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier