Energie

Luuk Jacobs: Enurrgie Lekkerr Zelluf

Ik ben Luuk Jacobs en samen met Henk Jan Visser trekker van het project Enurrgie Lekkerr Zelluf.  Een project van bewoners uit de wijken Transvaal en Bokhorst. Op dit moment passen we onze aanpak toe op onze eigen buurt door een aantal maatgevende woningen te laten scannen op mogelijk maatregelen. Op basis van die informatie maken we een overzicht  dat naadloos aansluit op de situatie in de buurt. We houden contact met de buurt door een straatbijeenkomst en/of keukentafelgesprekken te organiseren. Enurrgie lekkurr Zelluf is een verlengstuk van de GaGoed aanpak. We werken in Transvaal en de Bokhorst nauw samen met onze wijkambassadeur Yung Lie. Trekkers en meedenkers van Enurrgie lekkurr Zelluf zijn: Axel Möltgen, Thibaut Visser, Henk Jan Visser, Paul Kok, Kees Schouten, Luuk Jacobs en vele anderen.

Groeiend enthousiasme
Door ons project zie ik een enorm groeiend enthousiasme in de twee buurten waar we werken. Voor concrete maatregelen is het nog net te vroeg, we verwachten de eerste stappen te maken begin 2018.

Yung Lie heeft meegedacht met onze aanpak en ons geholpen aan waardevolle contacten o.a. bij Erfgoed Leiden, de gemeente en verschillende aanbieders van zonnepanelen.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier