Afval

Leiden meets Circulair – Samen maken we de cirkel rond!

8 juni 2023 bij PLNT Leiden (Langegracht 70, Leiden)

 

Wil je kennis vergaren over de circulaire economie, heb je een circulair initiatief en kan je daar wat hulp bij gebruiken, of wil je juist jouw netwerk binnen Leiden vergroten? Dan ben je bij de Leiden meets Circulair netwerkbijeenkomst aan het juiste adres!

Gemeente Leiden heeft de transitie naar een circulaire economie hoog in het vaandel staan. Zo is er een subsidieregeling voor circulaire initiatieven en heeft de gemeente de eerste concrete stappen gezet in het toepassen van circulariteit in met name openbare ruimte projecten. Naast activiteiten van de gemeente zijn er in onze stad ook buitengewoon veel burgers, ondernemers en kennisinstellingen die iets (willen) doen op het gebied van circulaire economie. Om dit netwerk van toekomstbouwers bij elkaar te brengen organiseert de gemeente in samenwerking met PLNT Leiden de Leiden meets Circulair netwerkbijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst ontmoeten Leidse kennisdragers en kennisvragers van circulair ondernemen elkaar. Dus zoek jij ondersteuning voor bijvoorbeeld het uitwerken van een circulair concept, het opstellen van een ondernemingsplan of het verkrijgen van financiering? In alle gevallen ben je hier op de juiste plek!

 

De agenda van Leiden meets Circulair 2023:

15:00 – 15:30     Inloop

15:30 – 15:45      Welkom Bastiaan de Roo & Wethouder Yvonne van Delft

15:45 – 16:00     Boekpresentatie Reuse to Reduce (BioPartner 5)

16:00 – 16:45     Pitch Auction*

16:45 – 16:55       Pauze

17:00 – 17:30     Pitch Auction

17:30 – 19:00     Circulaire Beursvloer** & netwerkborrel

 

*Pitch Auction

Tijdens de Pitch Auction komen vraag en aanbod samen en zullen de deelnemers gaan ervaren dat het circulaire netwerk veel te bieden heeft! Gasten kunnen tijdens dit onderdeel in de vorm van een pitch het netwerk om hulp vragen of juist hun service aanbieden.

Onze veilingmeester zal de sessie voorzitten en de connecties voor de desbetreffende pitcher vanuit het publiek ophalen door middel van connection cards. Het doel van dit interactieve onderdeel is om per deelnemer zoveel mogelijk connecties te genereren en aan het netwerk te verbinden.

**Circulaire beursvloer

Op de circulaire beursvloer ontmoeten de kennisdragers en kennisvragers elkaar op een informele manier. Kennisdragers zullen hier de kennis en ervaringen presenteren die zij graag met anderen delen. Je kunt over de beursvloer wandelen en stands naar keuze bezoeken om nieuwe contacten en kennis op te doen.

 

Aanmelden?

Dat kan tot uiterlijk 5 juni 2023 via deze link: https://contact.plnt.nl/leiden-meets-circulair

Voor vragen of suggesties kan je contact opnemen met Sam Hendriks via s.hendriks@leiden.nl

 

Bekijk hier de compilatie van Leiden meets Circulair 2022!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier