Energie

Laatste weken 70 euro retour!

Je hoeft niet altijd groots te investeren om veel te besparen op je energiekosten. En met de teGOEDbon bespaar je nu ook nog eens op de aanschafprijs. Ruim 3.800 Leidernaren gebruikten de teGOEDbon al. Ben je woningeigenaar en heb je je bon nog niet gebruikt? Wees er dan snel bij! De actie stopt per 31 maart 2021.

Bespaar op je aankoop én energierekening!

1 februari
De laatste 10 weken zetten we elke week een energiebesparend product in de spotlight. Tot en met 31 maart 2021 is de aanschaf van één van deze producten nog extra voordelig: met je teGOEDbon kun je tot 70 euro van de aanschafprijs retour ontvangen!

TeGOEDbon kwijt?
Vraag dan eenmalig een nieuwe aan via deze link: teGOEDbon kwijt
Klik hier voor meer informatie en deelnemersvoorwaarden.

Tip van de week!

16 februari – Radiatorventilator

Een radiatorventilator verspreidt de warme lucht snel, waardoor je huis sneller en zuiniger opwarmt en comfortabeler aanvoelt. De exacte besparing varieert per woning en is o.a. afhankelijk van de mate van isolatie. Met een ventilator bespaar je gemiddeld 10% tot 15% per jaar op je gasrekening! In een gemiddelde woning met een gasverbruik van 1.300 kuub is dat tot € 150 per jaar!*

Koop je voor 31 maart een radiatorventilator? Dan kun je met je teGOEDbon 70 euro van het aankoopbedrag terugvragen.

*(Bron: Zelf Energie Besparen) Klik op de link voor een uitleg van de berekening.

11 februari: Led-verlichting

Koop 7 ledlampen van 10 euro en ontvang het volledige aankoopbedrag terug met je teGOEDbon. Zo bespaar je dubbelop! Vergeet ook niet de lampen van de meer bijzondere verlichting te vervangen, zoals onder keukenkastjes en spotjes!

 

 

 


7 februari: wasmachine met minimaal label A+++

Is jouw wasmachine 8 jaar of ouder? Dan kun je met een nieuwe wasmachine met label A+++ veel besparen op je energiekosten, tot wel 100 euro per jaar!* Koop je voor 31 maart 2021 een nieuw apparaat met A+++ label? Vraag dan met je teGOEDbon 70 euro van de aanschafprijs terug.
Extra tip: draai de was met een volle trommel en gebruik het ecoprogramma. Dan gebruik je minder gas en elektriciteit.
*besparing mede afhankelijk van hoeveel en hoe vaak je wast

Klik hier voor meer uitleg over energielabels en besparingen

1 februari: 70 euro retour met teGOEDbon

Onze eerste tip is heel simpel:
Koop energiebesparende producten en
gebruik je teGOEDbon!

 

 

 

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier