Informatieavond energiebesparing

Op dinsdag 23 oktober wordt er een GOED informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen georganiseerd in de Stevenshof. De avond is speciaal voor bewoners met koophuizen. Wijkambassadeur Ckees van Oijen, Duurzaambouwloket en de gemeente nodigen je van harte uit in het Huis van de Buurt.

In de duurzaamheidscampagne van de gemeente Leiden staat het woord Goed centraal. Woningeigenaren worden met deze campagne geholpen om hun huis te verduurzamen en zelf te zorgen voor een comfortabele en energiezuinige woning, met lagere woonlasten. Goed voor het milieu en Goed voor uw portemonnee.

 

Programma

19.45 uur Inloop Huis van de Buurt aan de Trix Terwindtstraat 4 Leiden

20.00 uur Opening door wijkambassadeur Ckees van Oijen

20.15 uur Resultaten Goed menukaarten en stappenplan

20.35 uur Toelichting op de Top Tien van maatregelen in de Stevenshof

20.55 uur Aanbod bedrijven en inschrijving duurzame energieactiviteiten

21.30 uur Vragen en afsluiting


Aanmelden en vragen
Voor de Goed informatieavond kunnen bewoners van een koophuis in de Stevenshof zich aanmelden via info@duurzaambouwloket.nl onder vermelding van naam en adres. Tijdens of na de avond kunnen bewoners zich ook opgeven voor nog uit te voeren warmtescans in hun woning, deelname aan duurzame energie party of excursies die dit najaar nog door de wijkambassadeur zullen worden georganiseerd.

Meer duurzaamheidsinspiratie is te vinden op www.gagoed.nl en voor concrete mogelijkheden om de woning te verduurzamen zie www.duurzaambouwloket.nl. Contact voor vragen en informatie: info@duurzaambouwloket.nl of goedstevenshof@gmail.com.

 

Met vriendelijke groet,

Ckees van Oijen

Goed Wijkambassadeur Stevenshof

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onderstaande button kun je je inschrijven voor de gemeentelijke nieuwsbrief. Vink bij interesses in ieder geval Duurzame Stad aan om de hoogte te blijven van de GOED-activiteiten.

naar aanmeldformulier