Afval

Glasbak-actie voor studentenhuizen

Win een Barry Badpak-feest met jouw studentenhuis

Gaat jouw studentenhuis de uitdaging aan? Willen jullie een feest met alle huisgenoten en vrienden winnen in de kroeg van Barry Badpak? (Hé, dat rijmt op GLASBAK ☺)

Dít is jullie uitdaging

Maak, samen met je huisgenoten, een video van circa 1 minuuut, waarin je laat zien hoe jullie in huis omgaan met lege flessen en potten. Waar bewaar je het lege glas? Hoe breng je het naar de glasbak (of niet)?
Stuur je video (via WeTransfer of zo) naar gagoed@leiden.nl. Wij plaatsen jullie inzending op deze pagina (mits deze voldoet aan een paar spelregels).
De eerste tien geplaatste inzendingen ontvangen als beloning een eigen ‘Glasbak’-winkelwagentje, met naam en adres van jullie studentenhuis erop (… dan hoef je dat niet meer mee te pikken uit de supermarkt, want dat is diefstal!)

Lege flessen en potten horen namelijk in de glasbak! Hoe wordt daar in jouw studentenhuis over gedacht? Zonde toch om al dat waardevolle glas op te stapelen op het balkon, of in de vuilnisbak te gooien!? Glas is namelijk voor 100% te recyclen. Naar de glasbak ermee dus! Goed en logisch, toch!?

Het studentenhuis met de allerleukste glasbak-video wint een exclusief optreden van BARRY BADPAK, op donderdagavond 13 september in Café De Hut van Ome Henne in Leiden – speciaal voor al je huisgenoten en aanhang, inclusief 3 consumptiebonnen p.p. (max. 75 personen).

Doen jullie mee? Ga de uitdaging aan & ga Goed!

We zien jullie inzending uiterlijk maandag 17 september tegemoet. Veel succes!

Dit is een actie van Nedvang i.s.m. gemeente Leiden. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Inzendingen:

Bekijk de eerste inzending hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onderstaande button kun je je inschrijven voor de gemeentelijke nieuwsbrief. Vink bij interesses in ieder geval Duurzame Stad aan om de hoogte te blijven van de GOED-activiteiten.

naar aanmeldformulier