Energiekosten omlaag? Volg het stappenplan en bespaar direct!

Inkoopactie biologische krokussen

Leiden gaat in het Jaar van de Tuin voor de grootste gezamenlijke inkoopactie van biologische krokussen ooit! Als de tuin in de winter er nog leeg bij ligt, gebeurt er onder de grond al van alles. Kleine krokussen werken zich langzaam naar boven om eind februari, begin maart een mooi veld aan bloemen te presenteren. Dat ziet er niet alleen voor ons mensen prachtig uit, maar is een zeer welkome aanvulling op het voedselaanbod van de eerste hommels en bijen. Heb je een balkon? Ook dan zijn krokussen makkelijk om in een bak op je balkon te plaatsen.

Leuk feitje! De biologische krokussen zijn verwilderingsbollen. Die kun je dus gewoon in de grond laten zitten; deze komen jaar na jaar terug. Eén keer aanschaffen en je hebt er jarenlang plezier van.

Bestellen

Via Hortus@home kun je nu je bestelling plaatsen! De krokusbollen komen in het najaar beschikbaar zodat ze op tijd voor de winter de grond in kunnen.

Aanmelden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier