Energie

Duurzame Huizenroute 2021

Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp of het huis geïsoleerd? Doe dan mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route! Op zaterdag 30 oktober en 6 november openen honderden huiseigenaren hun deuren om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om andere huiseigenaren op weg te helpen met jouw eigen tips en ervaringen!

Het evenement trekt jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers en wordt georganiseerd in samenwerking met gemeenten en provincies. Energiebesparing lijkt soms ingewikkeld, maar in bijna elk huis kunnen hier wel stappen in worden gezet, groot én klein. Door eens binnen te kijken bij een buurtgenoot, krijgen bezoekers praktische tips, zien zij de duurzame maatregelen in werking en doen zij inspiratie op voor hun eigen huis.

Huis aanmelden
Lijkt het jou leuk om zelf te vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in jouw huis? Meld dan jouw woning aan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden en maak je kans op twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen. Geef zelf aan op welke dag(delen) je jouw woning wilt openstellen.

Deel jouw ervaring met duurzaam wonen!
Lijkt het jou leuk om andere huiseigenaren uitleg te geven over energiebesparing of de duurzame maatregelen in jouw huis? Doe dan mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober & 6 november! Door eens binnen te kijken in een duurzaam huis, krijgen bezoekers praktische tips, zien zij de duurzame maatregelen in werking en doen zij inspiratie op voor hun eigen huis. Meld jouw huis aan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier