10-10 Meet Up; Dag van de Duurzaamheid

Dinsdag 10 oktober, een dag om net wat meer stil te staan bij duurzaamheid dan anders. En daarvoor worden door het hele land onder de paraplu van Urgenda activiteiten georganiseerd. Ook voor Leiden zijn al enkele activiteiten aangemeld, kijk op de site van Urgenda voor een volledig overzicht.

Creëer meer duurzame dynamiek en organiseer ook een activiteit op de Nationale Dag van de Duurzaamheid!

Wij gaan GOED Meet up
Na diverse succesvolle campagnes – onder andere voor collectieve inkoop van zonnepanelen en de ‘onttegel’-actie van Tuinman & Tuinman (‘Tegel eruit, plant erin’) – kijken we fast forward vooruit.
Wat gaan we doen in het seizoen 2017/2018? Deze Meet-up begint met een maaltijd in najaarssferen, samengesteld met oogst uit de stad en regio.

Wanneer: Dag van de Duurzaamheid – dinsdag 10 oktober a.s
Waar: Het Warenhuis – Willem Barentszstraat 12, 2315 TX Leiden
Tijd: borrel vanaf 18:00 uur, maaltijd vanaf 18:30 uur, aansluitend programma tot ca 20.30 uur

Tijdens deze Meet-up vertellen we ‘fast forward’ over de nieuwste GOED-ontwikkelingen, met aandacht voor de grote thema’s Energie, Klimaatadaptatie & Groen en Circulaire Economie.
Ons motto: Wij gaan GOED. Een mooie kans om – op deze nationale, duurzame dag – met elkaar van gedachten te wisselen over een GOED & duurzaam Leiden!

Speciale gast: Wouter Ydema, de stadsdichter van Leiden

Meld je aan!
We hebben voldoende plekken aan tafel, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Kom sámen: introduceer een buurtgenoot, vriend of collega en vergroot jouw en ons duurzame netwerk!
Via het contactformulier kun je je aanmelden! Wij kijken uit naar je komst.

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws & activiteiten!

Meld je aan voor de nieuwsbrief