Circulair Herwaarderen

Podcast ‘Economie van Morgen’ #10

De lokale economie heeft de afgelopen jaren, ondanks flinke klappen, heel wat veerkracht getoond. Helaas zien we dat hoge prijzen, de economische onzekere situatie en krapte aan personeel het verdienvermogen onder druk zetten.

 

Daarnaast worden grote investeringen en innovaties verwacht, zoals voor de verduurzamingsopgave. Ondernemend Leiden zet zich daarom in voor een lokaal stimuleringspakket voor ondernemers, om daarmee ondernemers  te helpen bij de stappen die gezet moeten worden voor de ‘economie van morgen’. Maar welke stimuleringspakketten kent Leiden nu, en hoe kunnen ondernemers daar aanspraak op maken?

 

Hierover gaat een viertal tafelgasten in gesprek tijdens een aflevering van de podcast Economie van Morgen. Aan tafel zitten Yvonne van Delft, wethouder Energie, Werk en Inkomen en Cultuur in de Gemeente Leiden en drie gehonoreerde uit verschillende fondsen: Kasper Richmond-De Graaff, directeur van Easyfiets, Anniek Langendijk, projectmanager The Field Leiden en Wendy Manders, eigenaresse van yogastudio en life coach Su-Casa.

 

Beluister hier de aflevering:

 

Of hier via Spotify:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier