Energie

Ankie Verlaan

Ik ben Ankie Verlaan, voorzitter van de wijkvereniging Meerburg. Samen met de bestuursleden van de wijkvereniging Roomburg heb ik tijdens ons jaarlijkse wijkenfestival ruimte geboden aan publiciteit voor de wijkambassadeurs, die tevens ook actief zijn bij EnergiekLeiden, over verduurzaming in huis door gedragsverandering. Ook heb ik ervoor gezorgd dat in onze wijkenkrant veel artikelen geplaatst werden over dit onderwerp.

De maatregelen hebben opgeleverd dat dit onderwerp nu regelmatig terugkomt en dat steeds meer mensen advies vragen over energiebesparing.

Zelf heb ik veel zonnepanelen en een laadpaal voor onze hybride auto. Inmiddels hebben onze buren ook zonnepanelen en komen steeds meer buren vragen om advies en over wat het ons oplevert.

Er wordt veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een adviseur langs te laten komen. Ik raad het iedereen aan om te verduurzamen, al is het maar voor je portemonnee.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier