Biodiversiteit

Algemene Voorwaarden Tegel eruit, Plant erin

Voorwaarden voor inruilen van meer dan 10 tuintegels

Uiteraard willen we zoveel mogelijk tegels inzamelen om Leiden zo groen en gezond mogelijk te maken. Meer dan 10 tuintegels komen we dan ook graag bij je afhalen. Hieraan zijn wel enkele voorwaarden verbonden.

 1. De service om tegels af te halen geldt vanaf 10 hele tegels met een minimale afmeting van 30*30 cm.
 2. De tegels zijn of worden verwijderd tijdens de actieperiode van 21 maart t/m 21 juni 2017.
 3. Tegels worden alleen afgehaald, als ze speciaal worden verwijderd om er een groene, levende tuin van te maken.
 4. Per tegel ontvang je een gratis plant met een maximum van 7 planten. Per 2 tegels kun je ook kiezen voor een klimplant, met een maximum van 5 klimplanten.
 5. Op de afhaaldag dienen de tegels te zijn verwijderd en klaar te staan.
 6. De afstand tussen de opslag van de tegels en de parkeerplek voor de auto met aanhanger mag maximaal 3 meter bedragen en moet vrij en eenvoudig toegankelijk zijn.
 7. Het heeft de voorkeur dat je op de afhaaldag aanwezig bent zodat je zelf de planten kunt kiezen en in ontvangst nemen. Ben je niet aanwezig dan laat de hovenier enkele planten achter, dit is echter voor risico van de ontvanger.
 8. Tegels die niet klaar staan zoals bij punt 6 beschreven worden niet meegenomen.
 9. Indien de tegels niet klaar staan op het afgesproken tijdstip, worden de tegels niet meegenomen. Omwille van een strak tijdschema is het niet mogelijk ter plekke nog te wachten totdat de tegels zijn gebracht.
 10. Afspraken worden per dagdeel ingepland. Het is helaas niet mogelijk een exacte tijd door te geven.
 11. De ingezonden foto’s worden automatisch eigendom van gemeente Leiden en kunnen gebruikt worden voor promotiedoeleinden.

Let op: het is niet toegestaan tegels op de openbare weg / in de openbare ruimte op te slaan! Zet daarom de tegels zo laat mogelijk voor de geplande afhaaldatum klaar en pas nadat je een bevestiging hebt ontvangen van de geplande afhaaldag.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier