Actievoorwaarden Glasbak-video

Deze voorwaarden horen bij de video-wedstrijd ‘Barry Badpak rijmt op glasbak’

  1. Aan de video-wedstrijd ‘Barry Badpak rijmt op glasbak’ kan (alleen) worden deelgenomen door studentenhuizen in Leiden, incl. de directe Leidse regio, waar minimaal twee studenten wonen.
  2. Studentenhuizen kunnen video’s over verpakkingsglas (i.c. flessen, potten) – en hoe zij dit (wel of niet) naar glasbakken brengen – sturen naar gagoed@leiden.nl. A.u.b. insturen via WeTransfer o.i.d.
 1. Vermeld, zowel in de begintitels als aftiteling van de video, het adres en evt. de naam van je studentenhuis. Verwerk hierin het logo ‘Leiden gaat Goed’, dat hier te downloaden is.
 2. Een in te zenden video duurt circa 1 minuut (max. 1 minuut & 30 seconden).
 3. Makers van video’s zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de inhoud, inclusief naleving van regels en wetgeving op het gebied van auteursrecht.
 4. Inzendingen moeten uiterlijk maandag 17 september om 23.00 uur per e-mail zijn binnengekomen bij gagoed@leiden.nl.
 5. Het campagneteam van ‘Leiden gaat Goed’ plaatst de inzendingen online. Deze zijn te zien via www.GaGoed.nl/Glasbak.
 6. Vóór plaatsing op de GaGoed-site toetst het campagneteam een inzending op kwaliteit, maar alléén om vast te stellen of een video in lijn is met bv. artikel 1 van de Nederlandse Grondwet. Makers van niet-geplaatste video’s krijgen een beargumenteerde afwijzing. Beslissingen van het campagneteam zijn onherroepbaar.
 7. De video’s worden, na toetsing (zie vorige punt), online geplaatst in volgorde van binnenkomst.
 8. De makers van de eerste tien geplaatste inzendingen ontvangen een (tweedehands) winkelwagentje met naam en adres van het studentenhuis erop. Betrokkenen krijgen hierover apart bericht van het campagneteam.
 9. Het campagneteam stelt een jury aan (van drie leden). De jury beoordeelt alle on-line geplaatste inzendingen en wijst één winnend studentenhuis aan. De jury maakt geen juryrapport en motiveert alleen de keuze voor de winnaar. Over de andere inzendingen wordt geen oordeel gegeven. De beslissing van de jury is onherroepelijk; hierover zal niet gecorrespondeerd worden.
 10. Makers van de video’s zijn en blijven eigenaar van de ingestuurde content. Door deel te nemen aan deze actie geven zij automatisch toestemming voor on-line publicatie via www.GaGoed.nl/Glasbak, ten minste in de periode 13 augustus/1 november 2018. Op verzoek kunnen inzendingen na 1 november 2018 verwijderd worden van www.GaGoed.nl/Glasbak.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onderstaande button kun je je inschrijven voor de gemeentelijke nieuwsbrief. Vink bij interesses in ieder geval Duurzame Stad aan om de hoogte te blijven van de GOED-activiteiten.

naar aanmeldformulier