21 juni: Midzomernacht Meet-up

Midzomernacht Meet-up ‘Leiden gaat Goed’-campagne trakteert: een beloning voor iedereen die GOED bezig is om van Leiden een duurzame & gezonde stad te maken.  We bieden: een No Waste-Diner voor (0)71 deelnemers, plus gratis toegang tot het Midzomernacht-festival in de Hortus Botanicus.

Woensdag 21 juni a.s.
Het No-Waste diner begint om 18.30 uur (inloop v.a. 18.15 uur), het festival in de Hortus om 20.00 uur. Tijdens het diner vertellen we over de laatste ontwikkelingen op weg naar een ‘CO₂-neutrale’ en klimaatbestendige stad. Op feestelijke wijze blikken we, samen met het duo ‘Tuinman & Tuinman’,  terug op de Groen-campagne van dit voorjaar. En we kijken vooruit naar de komende  najaarscampagne, waarin ‘reduce, reuse, recycle’ centraal staat.  Aan tafel ontmoet je medestanders, zodat we nóg beter en krachtiger kunnen samenwerken aan een duurzame stad en regio.

Meld je aan! Stuur een e-mail naar Marijn Sauer, m.sauer@leiden.nl. We hebben (0)71 plekken aan tafel, op = op. Omdat we vooral ook mensen willen ontmoeten die niet eerder naar onze Meet-ups kwamen, vragen we je: kom sámen met een ‘nieuwe’ buurtgenoot of collega!? Aanmeldingen voor twee personen krijgen daarom voorrang bij het verdelen van de (0)71 plekken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief